Планетата-покровител на зодиакалния знак влияе върху успеха на човека, роден

...
 
Планетата-покровител на зодиакалния знак влияе върху успеха на човека, роден
Коментари Харесай

Как планетата-покровител на вашата зодия влияе на парите и кариерата

 

Планетата-покровител на зодиакалния знак въздейства върху триумфа на индивида, роден под този знак във връзка с финансовите и кариерните въпроси. Действайки по разпоредбите и в естетика с небесното тяло, вие можете да укрепите или коригирате своите мощни и слаби страни.

 

Ето по какъв начин планетата-покровител на вашата зодия въздейства на парите и кариерата

Слънце (Лъв)

Мощната сила на Слънцето е съсредоточена в Лъв под формата на голяма физическа и духовна мощ. Огнената планета разрешава на детето си да се „ къпе “ в потоци от популярност. Тяхната харизма и фикс идея за власт вършат тези хора ненадминати като оратори, политици, педагози, треньори и психолози. Силната креативност, артистичност и обич към живота ще оказват помощ на знака да успее в организирането на разнообразни празници и събития. Децата на Слънцето се радват на триумф със своето обграждане, те настойчиво вървят към задачата и елементарно я реализират. Двойствеността на природата се демонстрира освен в увереност и упоритост, само че в нарцисизъм и от време на време даже надменност.

Луна (Рак)

Покровителката -Луна дава на Раците мощна сензитивност и емоционалност, отлична вътрешен глас. Поетичната природа и несъразмерната схватливост ще резонират на креативен специалности като публицист, художник, стихотворец, музикант. Те обичат да бъдат център на внимание, като в същото време могат да изградят мощни връзки освен в фамилията, само че и на работното място. Подкрепящият Рак ще стане добър преподавател, психолог, съветник, да вземем за пример в региона на дизайна: привързаността на Рака към дома и комфорта може да бъде сполучливо монетизирана. За страдание, децата на Луната са малко пасивни и безинициативни, те ще би трябвало да наблюдават пиковете на интензивността на Луната: точно на Пълнолуние или Новолуние те се демонстрират на 100 % и имат късмет освен да заловен шанс за опашката.

 

Меркурий (Близнаци, Дева)

Меркурий е приета за планета на шанса, търговията, парите и знанието. Девата и Близнаците, покровителствани от нея са предприемчиви, късметлии и с отлична предвидливост. Това са интелектуални знаци, те насочват своите познания и умения в вярната посока за реализиране на всевъзможни цели и задания. Меркурий подарява Близнаци и Дева с изключителни информационни умения, гений на оратори, с помощта на което те стават отлични договарящи. В същото време меркурианците могат да бъдат отлични слушатели, подготвени да поддържат както с думи, по този начин и с каузи. Те имат неповторима дарба да изясняват комплицирани неща на елементарен език и това е нужен съставен елемент в специалността на преподавател или треньор. Децата на Меркурий, с помощта на виртуозното си боравене с езиците и любовта към знанието, постоянно стават публицисти, писатели и преводачи.

 

Венера (Телец, Везни)

Покровителка на любовта, хубостта, щастието и парите, Венера обилно подарява подопечните си със способността освен да виждат хубостта, само че и да я основават. Изкуството на съчетание на цветове, звуци, думи и материали прави Телец и Везни сполучливи в креативните специалности, измежду тях постоянно има художници, музиканти, артисти, поети и дизайнери. В същото време дарбата на Венера – любовта – се демонстрира освен в устрема към красивото, само че и към земните удоволствия. Везни и Телец ценят всичко материално, майката-покровителка дава на децата си способността да пестят и сполучливо разпределят запаси, в това число пари. Те могат да станат положителни финансисти и мениджъри. Те постоянно имат доста свои хрумвания и планове, които редовно развиват и които могат да им обезпечат постоянен приход. Но с цел да създадат всичко това допустимо, те се нуждаят от мощна мотивация.

 

Марс (Овен, Скорпион)

Марс е богът на войната, завоевателят. Той подарява своите воини с физическа устойчивост, лидерски качества, воля, храброст, граничеща с експанзия. Самочувствието на Овните и Скорпионите и невъзможността им да губят им разрешават да уредят живота по своя воля, без оттегляне и ограничавания. Червената планета оказва помощ на Овните да вършат всичко бързо, концентрирано, без непотребни думи и мисли, те незабавно стартират да извършват дилемите. Марсианците имат мощно предпочитание за облага и пробивни качества, с помощта на които постоянно доближават висоти в кариерата. Справят се с спешни обстановки с гръм и тропот, ловко ръководят хората. Често те стават водачи, сполучливо основават личен бизнес, в случай че съумеят да впрегнат мощната сила на Марс.

Юпитер (Стрелец, Риби)

Юпитер е планетата на щастието и благосъстоянието. Надарява своите подопечни – Стрелец и Риби – с оптимизъм и дух на авантюризъм. Любознателният им разум се стреми към безпределно развиване и търсене на смисъл във всичко. Чарът и вътрешният огън оказват помощ да „ възпламенят “ сърцата на другите хора и да водят. От Стрелците стават изключителни учители и философи. Тези две зодии могат да печелят пари от мъдростта си, като воята осведоменост и с триумф в разнообразни куестове и викторини. Ако Юпитер дава на Стрелец позитивна настройка и вътрешна мощ, с помощта на което те бързо стават водачи и са в положение да доближат високи върхове в парите и кариерата, тогава във връзка с Риби Юпитер се държи малко по-различно. Силната вътрешен глас от Юпитер разрешава на Рибите изкусно да избягат от неприятностите, като в същото време изберат най-оптималния път на развиване.

 

Сатурн (Козирог, Водолей)

Сатурн е знак на здравомислие и самоконтрол, до самообладание. Тази красива планета е настойник на два съвсем противоположни знака на зодиака – Козирог и Водолей. Обединява ги единствено една обща линия – желанието за крайности. Това се демонстрира в неудържима обич да успееш на всички фронтове, в това число и материално, да си осигуриш порядъчен приход. Иначе те се разпореждат с гениите, получени от планетата –покровителка по разнообразни способи: Козирогът може да употребява своето старание, рационализъм и поредност, с цел да сътвори собствен личен екип и да стане обективен водач, а Водолеят може да употребява способността си да се развива интензивно, с цел да осъществя най-смелите проекти.

Уран (Водолей)

Уран е основният настойник на Водолей. Природата на планетата се отразява на техния талант, желанието за независимост и способността да се опълчват на ударите на ориста. Водолеите имат способността да усещат и разпознават неща, недостъпни за елементарен човек. Мислене отвън рамката, неналичието на рамка и милион страхотни хрумвания ги карат да се открояват в екипа и им разрешават да живеят съгласно личните си правила. Те са изобретателни и инициативни, измежду тях има доста изключителни учени, новатори и откриватели. Желанието да измененията към по-добро освен своя живот, само че и цялото човечество, намира подобаващ отговор от работодателя и е в положение да издигне Водолеят нагоре по кариерната стълбица.

 

Нептун (Риби)

Нептун е планетата на мистицизма и мистерията. Тя подарява с подозрителност и сензитивност Риби, дава бездънен вътрешен мир и безконечен креативен капацитет. Ако Рибите, които са склонни към самосаботиране и самоизтребление, се освободят от негативизма си благодарение на креативност и тяхната фина вътрешен глас бъде засилена и пренасочена, ще бъде допустимо да се реализиран забавни резултати. Уникалната дарба да виждат вътрешната хубост на човек ще има отличен резултат, в случай че Рибите се насочат към специалността на фотограф или видеооператор. Като цяло, способността да ръководят своята специфична вътрешен глас, ще ги направи сполучливи в доста области на живота.

Плутон (Скорпион)

Плутон към този момент не се смята за планета, само че това небесно тяло е част от Слънчевата система и оказва доста въздействие върху живота и характера на зодия Скорпион. Плутон има силата да трансформира действителността и според от това коя страна – тъмна или светла – е този зодиакален знак, може да придобие унищожителен или конструктивен темперамент. Скорпионът е модернизатор и трансформатор, кадърен да въздейства върху хората. Те са надарени психолози, психотерапевти, хипнотизатори и екстрасенси. Скорпионите еднообразно елементарно придвижват вътрешната си мощ и напън както в публичните, по този начин и в професионалните действия, като в същото време се стремят да бъдат във властта и контрола. Склонни са към завършения, в това число финансови опасности, само че това не им пречи да измислят нови способи за печелене и приемане на големи суми.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР